Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Tricicleta copii Ares
250 lei
Brand
KR03
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Tricicleta este foarte usor de manevrat atat de copii cat si de parinti nu are semne de uzura, a fost intretinuta bine si nu prea folosita deoarece cea mica are alte hobby-uri.

Detalii produs:

Recomandata incepand de la varsta de 12 luni pana la 4 ani.

Greutatea maxima admisa este de 25 kg.

Tricicleta model ARES KR 01 este un model nou cu un design modern foarte usor de manevrat de catre adult si copil si confortabil pentru copilul dumneavoastra.

Rotile din spate au rulmenti iar pe exterior sunt invelite in material EVA tricicleta fiind astfel silentioasa.

Scaunelul este foarte confortabil pentru copil deoarece in partea de sezut si la spatar are o suprafata mai moale tapitata.

Pentru perioada de inceput cand se va folosi tricicleta si copilul va fi mai mic acesta va avea la dispozitie un sprijinitor de picioruse care ulterior se poate rabata sau demonta cu totul si un cadru de sprijin atasat la scaun (captusit cu un material moale pentru a spori confortul) care se desurubeaza la mijloc si se poate deschide sau ridica.

Pe manerul de ghidare al parintelui veti gasi un buton cu ajutorul caruia se poate regla inaltimea acestuia in functie de inaltimea persoanei adulte. Ulterior si acesta se poate detasa cand copilul va putea deja manevra tricicleta fara ajutor.

Tricicleta se livreaza cu 3 gentute mov fiecare avand dimensiuni diferite in care veti putea pune unele lucruri necesare pe durata plimbarii.

Cea mai mare dintre aceste gentite este un ghiozdan care se poate folosi si independent.
Din Gura in Gura